Manșoane Cuplare, Reparație, Etanșare Țevi, Conducte Canalizare

Oferim o gamă completă de cuplaje (conexiuni) flexibile certificate pentru non-presiuni și pentru presiuni joase. Aceste cuplaje sunt potrivite pentru sisteme de canalizare, evacuare, aerisire, și pot fi folosite pentru conducte realizate din plastic, argile, ciment, aliaje metalice și oțel.

Performanță:

  • Durată de viață: 100 de ani
  • Cele mai multe cuplaje flexibile sunt realizate dintr-un manșon de cauciuc extrem de versatil și benzi de prindere din oțel inoxidabil
  • Cuplajele flexibile sunt utilizate la conducte și canalizări cu presiune joasă sau cu cădere liberă, unde presiunea internă existentă este scăzută. Aceste conducte funcționează în condiții de presiune atmosferică și dezvoltă presiune interioară numai în cazul în care conducta este blocată sau prea plină. De aceea, indicatorii de presiune ai acestor conexiuni nu ridică, în general, probleme. Există cazuri de instalații în care indicatorii de presiune trebuie luați în considerare (de exemplu, linii de canalizare cu pompare sau linii de procesare), unde indicatorii de presiune disponibili trebuie considerați a fi maximul de presiune admisă. Totuși, trebuie menționat că, la o creștere de presiune, vor apărea scurgeri, iar nu o defecțiune totală a cuplajului.
  • Standardele aplicabile de fabricație ale cuplajelor flexibile au la bază testări privind etanșeitatea în caz de presiune internă. Testările includ, de asemenea, etanșeitatea în caz de deviație, deformare, încărcătură forțată. Aceste teste sunt realizate cu scopul de a demonstra etanșeitatea cuplejelor în cazul creșterilor de rădăcini prin pământ, sau în cazul mișcărilor tectonice.

Compuși:

Elastomer

Elastomeri
În sens larg, elastomerul este un material elastic, natural sau sintetic. Compușii din elastomerii folosiți la cuplajele flexibile îndeplinesc cerințele Standardului European EN 681:1. Aceste cerințe se referă la procesul de fabricație al cuplajelor flexibile, fiind o garanție că materialele din compușii elastomerilor îndeplinesc criteriile de performanță și cerințele privind durata de viață a cuplajelor.


Oțel inoxidabil

Oțel inoxidabil
Oțelul inoxidabil este folosit la realizarea benzilor de prindere și face parte din familia de oțeluri austenitice: având un conținut de crom între 17% - 18% și un conținut de nichel între 8% și 11%, fiind în conformitate cu standardele de fabricație BS EN 295:4 și WIS4-41-01.

Cuplaje Etanșare Conducte, Canalizări
Certificat Cuplaje Etanșări Conducte Canalizări

Certificat Cuplaje Etanșări Conducte Canalizări BSI

Certificat Cuplaje Etanșări Conducte Canalizări

Certificat Cuplaje Etanșări Conducte Canalizări DIBT

Manșoane de Cuplare și Reparație Țevi, Canalizări

Manșoane de cuplare, Tip 2A (TC)

Manșoane de cuplare, Tip 2A (TC)

Manșoane de cuplare și reparație pentru tuburi ceramice
Tipul TC, conform DIN EN 295, partea a 4-a, sunt folosite pentru îmbinarea capetelor libere ale tuburilor ceramice sau pentru reparațiile acestora. Manșoanele 2A îndeplinesc cerințele standardului European pentru aplicații în rețele de canalizare și ape pluviale pâna la 0,6 bar.


Cuplaje tip 2B (SC)

Manșoane de cuplare, Tip 2B (SC)

Manșoanele de îmbinare universale, 2B (115 mm la 620 mm)
Tipul SC, conform DIN EN 295, partea a 4-a, sunt folosite pentru îmbinarea capetelor libere ale tuturor tipurilor de țeavă sau pentru reparațiile acestora (până la DE 620 mm). Manșoanele sunt concepute pentru pentru rețele de canalizare și ape pluviale sau alte aplicații cu presiunea de lucru de până la 2,5 bar.


Manșoane de cuplare, Tip 2B (LC)

Manșoane de cuplare, Tip 2B (LC)

Manșoanele de îmbinare universale, 2B (601 mm la 2000 mm ++)
Tipul LC, conform DIN EN 295, partea a 4-a, este folosit pentru îmbinarea capetelor libere ale tuturor tipurilor de țeavă sau pentru reparațiile acestora (peste DE 620 mm). Manșoanele Tip LC peste diametrul exterior de 620 mm, pot fi executate și la comandă, exemplu (621, 622, 623... mm)


Bucșe Flexi
Inele de bucșare flexi, BC

Bucșe Flexi

Inele de bucșare flexi, BC
Proiectate să fie utilizate împreună cu manșoanele SC atunci când diametrele exterioare ale țevilor sunt semnificativ diferite. Grosimi: 4, 8, 12, 16, 24 si 32 mm. Bucșele Flexi BC sunt fabricate dintr-un profil de cauciuc EPDM conform EN681-1, debitate și vulcanizate în formă inelară. Aceste soluții pot fi utilizate și în cazul în care este întalnită o reducere sau o evazare de diametru, pentru îmbinarea capetelor libere de țeavă.


Flexring FR
Flexring FR

Bucșe Flexi

Flexring FR
Set universal de manșoane cu bucșe flexi pentru conectarea oricăror tipuri de țevi DN 100, DN 150 & DN 200. Flexring-ul combină trei grosimi diferite de bucșe într-un singur produs, permițând prin plierea sau debitarea lui să lege doua țevi diferite. Soluția este ideală pentru situația în care nu avem informații cu privire la tipurile de țeavă din sol. De exmplu, FR 100 poate compensa 3 mm, 6 mm sau pliat 9 mm din diferența de diametre exterioare.


Manșoane, Tip 2B All-In-One
Manșoane, Tip 2B All-In-One montaj

Manșoane, Tip 2B All-In-One

Se pot conecta la orice tip de țeavă la un anumit diametru nominal, indiferent de diametrul exterior al acesteia.
V-ați întâlnit cu situația ca după excavarea țevii să aveți surpize în privința țevii găsite? În aceste situații, când diametrele exterioare sunt diferite, puteți folosi, în mod uzual, un manșon adaptor AC sau un manșon standard SC cu bucșe de adaptare, dacă forțele de forfecare dintre axele țevilor sunt limitate. Manșonul 2B ALL-IN-ONE este produsul care substituie ambele produse menționate mai sus.


Manșonul UNICON, Tip 2B
Manșonul UNICON, Tip 2B montaj

Manșonul UNICON, Tip 2B

Manșon universal de cuplare a oricărui tip de țeavă, indiferent de material și de tip de suprafață, aferente unui anumit diametru nominal. Fiecare UNICON conectează, în limita toleranței, țevi de canalizare sau pluvial indiferent de structura suprafeței de contact, netedă sau corugată.


Manșoanele SCW, Tip 2B-Extra Wide

Manșoanele SCW, Tip 2B-Extra Wide

Tipul SCW coform cu DIN EN 295 partea a-4 a este aprobat pentru pentru construcția rețelelor de canalizare din orice tip de țeavă. (pâna la D. Ext. 620 mm).
Lățimea de 300 mm permite o toleranță mai mare când se taie capetele libere, precum și mobilitate mai mare a țevii la pozare sau dilatații.


Manșoanele LCW, Tip 2B - Extra Wide

Manșoanele LCW, Tip 2B - Extra Wide

Tipul LCW coform cu DIN EN 295 partea a-4 a este aprobat pentru construcția rețelelor de canalizare din orice tip de țeavă. (de la D. Ext. 620 mm).
Manșoanele tip LCW de la 620 mm sunt calculate conform specificațiilor clientului și produse la comandă. Producerea acestora este posibilă cu incremenți de 1 mm (de exemplu: 621, 622, 623 ... )


Manșoanele Magnum, Tip 2B
Manșoanele Magnum, Tip 2B montaj

Manșoanele Magnum, Tip 2B

Tipul MAG, în conformitate cu DIN EN 295, partea a-4 a este aprobat pentru montajul rețelelor de canalizare din orice tip de material (de la Diam. Ext 320 mm).
Lățimea de 370 mm asigură o presiune de pâna la 4.0 bar. Sistemul UNIC de manșoane MAGNUM sunt proiectate pentru utilizări extreme: acestea rezistând la o presiune de pâna la 4.0 bar în funcție de diametru. Manșonul MAGNUM cu lățimea de 370 mm este cel mai lat manșon de reparație și cuplare de pe piața Europeană. Această lățime permite o toleranță și abatere mai mare în prcesul de tăiere a capetelor libere de țeavă și o mai mare flexibilitate la montaj și pozarea țevilor. În plus, pot fi reparate fisuri sau găuri mai mari.

Cuplaje pe Interior

Cuplajele pe interior, ICON
Cuplajele pe interior, ICON montaj

Cuplajele pe interior, ICON

Tehnologia inovatoare de îmbinare
Este un cuplaj unic, care etanșează țeava pe peretele interior al acesteia iar colierul de strângere este în exterior. Profilul din cauciuc EPDM împreună cu mecanismul de tensionare etanșează îmbinări ale țevilor de la DN 150 până la DN 400.
În trecut, nu exista posbilitatea de îmbinare, conform pozei anexate, doua țevi într-un mod sigur și permanent!


Cuplajele pe interior, Pushfit
Cuplajele pe interior, Pushfit

Cuplajele pe interior, Pushfit

Cuplajele Pushfit pentru țevi cu diametre exterioare diferite
Gama recent dezvoltată de cuplaje pe interior aduce un nou produs în familia ICON. Cuplajul pe interior PUSHFIT se utilizează la îmbinarea țevilor din plastic, fontă și oțel, care au diametre exterioare diferite. Noul cuplaj Pushfit intră numai 52 mm în interiorul țevii de fiecare parte și reduce secțiunea de curgere cu mai puțin de 10%. Se conformează cerințelor de încercare din DIN EN 295-4.

Manșoane Adaptor

Manșoane de adaptare AC
Manșoane de adaptare AC montaj

Manșoane de adaptare AC

Sunt dedicate pentru îmbinarea țevilor din orice material având diametre exterioare diferite în conformitate cu DIN EN 295-4.
Manșoanele adaptor AC asiguară tranziția dintre țevi din materiale diferite având și diametre nominale diferite. Aceste adaptoare ar trebui utilizate numai în situația în care se pot evita forțele tăietoare, cum ar fi compactarea neuniformă sau încarcările din trafic. Când se folosesc aceste piese trebuie acordată o atenție mărită direcției de curgere.


Manșoane de adaptare AR
Manșoane de adaptare AR, montaj

Manșoane de adaptare AR

Adaptor AR (ribbed / corugat)
Este pentru conectarea țevilor corugate din plastic cu orice fel de țeavă și material având diametre exterioare diferite conform cu DIN EN 295-4. Gama AR este o soluție de manșon de îmbinare care înglobează un colier special, extra lat, la unul din capate. Acest colier include astfel, 2 sau mai multe nervuri ale țevii corugate, asigurându-se astfel o îmbinare de înaltă calitate fără a fi afectată de poziția sau de mișcări ale țevii.

Manșon pentru Drenaj

Manșoane pentru Drenaj
Manșoane pentru Drenaj montaj

Manșoane DC & PC

Tipul 1 este destinat pentru conectarea țevilor tuturor tipurilor de țeavă cu diametrele exterioare identice sau similare în conformitate cu DIN EN 295-4.
Manșonul tip 1 DC este confecționat prin injectarea în matriță și dotat cu coliere cu strângere medie la ambele capete. Este utilizat pentru sistemele de drenaj unde forțele tăietoare nu există și nici încărcările din trafic. Sunt disponibile până la diametre exterioare de 275 mm.

Racorduri Laterale

Manșoanele SCW, Tip 2B-Extra Wide

Racordul, FA-B / FA-ST

Tipul FA pentru orice tip de țeavă racordat conducte din beton sau ceramice. Țevile ceramice DN 150 sau DN 200 pot fi racordate direct pe conductele existente din beton sau a pereților căminelor din beton. Alte tipuri de țeavă pot fi de asemenea racordate ușor, utilizând Flexring FA 150B și FA 200B. Grosimea de perete din beton pentru care aceste piese sunt potrivite variază între 50 mm și 150 mm.

Șa de Branșare Laterală

Șa de branșare, PA
Șa de branșare, PA montaj

Șa de branșare, PA

Șaua PA de branșare laterală este destinată țevilor din PVC - KG cu un diamteru exterior de 160 mm care urmează a fi legate de o conductă principală corugată cu pereți dublii având diametrul mai mare de DN 300. Din acest produs sunt disponibile 5 modele: PA1530, PA1530UR, PA1540, PA1550 și PA1560. Fiecare șa este destinată să racordeze țevile cu DN 150 din plastic la conducta principală de la DN 300 la DN 600.


Șa de branșare, TA
Șa de branșare, TA montaj

Șa de branșare, TA

Tipul TA este destinat branșărilor laterale DN 100, DN 150 și DN 200 la orice conductă cu pereți subțiri.
Șaua tip TA este o soluție rapidă și ieftină pentru racordarea țevilor din PVC-u sau a altor tipuri, având diametrele de DN 100, DN 150 și DN 200 la o conductă principală cu perete lis si diametrul de pâna la DN 600. Mufa este fabricată EPDM de înaltă calitate, manșetă din elastomer termoplsatic iar elementele metalice din oțel inoxidabil W 1.4301 (V2A).

  • Expertiză profesională
  • Peste 15 ani de activitate
  • Know-how și Inovație
  • Abordare personalizată a fiecărui proiect în funcție de criteriile specifice