ProexTop: Despre Noi


Cu un know-how vast, acumulat în peste 15 ani de activitate în aria sectoarelor municipal și industrial, ProexTop promovează excelența și inovația în cadrul realizării de sisteme de stocare și distribuție pentru ape potabile și menajere, lichide industriale și produse petrochimice, precum și pentru realizarea de stații de biogaz, gropi de gunoi ecologice, protecții la incendiu și irigații în agricultură.

Pe lângă construcția de rezervoare și silozuri de stocare, oferim servicii de consultanță, implementare de sisteme noi, studii de fezabilitate, servicii de distribuție, montaj, punere în funcțiune și service.


Expertiza noastră profesională și calitatea serviciilor oferite este certificată de multiple asociații profesionale și organizații de standardizare la nivel internațional:


Rezervor Vitrificat, Blaj

Rezervor Vitrificat, Blaj

Rezervoare vitrificate galvanizate epoxidice
Rezervoare industriale

Misiune și Valori

Apa este sursa vieții și ca orice resursă naturală merită ca omenirea să îi acorde o atenție deosebită pentru a fi utilizată rațional, în vederea protejării acestei resurse care nu este inepuizabilă. Dezvoltarea durabilă a omenirii nu poate fi concepută fără soluționarea problemelor legate de asigurarea necesarului de apă potabilă.

Sursele naturale de apă trebuie să fie captate, tratate, stocate și distribuite pentru a satisface necesarul de consum al oamenilor. Acest ciclu nu este deloc ușor de pus în practică, dacă se are în vedere atât asigurarea calității apei cât și utilizarea rațională a acesteia.

Stocarea și tratarea apei în scopul obținerii calității necesare pentru consum, sunt două etape ale ciclului apei care ne preocupă în mod deosebit. Căutăm să asigurăm soluții de eficiență maximă atât prin utilizarea sistemelor de stocare simple dar performante cât și prin utilizarea de tehnologii noi și foarte eficiente de tratare. Echipa noastră, împreună cu colaboratorii noștri, are o experienta bogată atât în sisteme de stocare cât și în cele de distribuție și tratare a apei.

Echipamentele de control a curgerii sunt necesare pentru transportul, izolarea sau devierea căilor de curgere, eliminarea aerului din conducte, presurizarea conductelor, evitarea efectelor loviturilor de berbec, prevenirea curgerii înapoi în sistemul furnizorului și contaminarea acesteia și multe alte aplicații. Venim în sprijinul clienților noștri cu soluții și echipamente de înaltă calitate pentru a reduce cât mai mult posibilitatea apariției de evenimente care să influențeze negativ funcționarea sistemelor de distribuție a apei.

Misiunea noastră este să contribuim prin eforturile noastre la dezvoltarea durabilă a rețelelor de apă, prin oferta de produse și tehnologii care să asigure o stocare și utilizarea rațională a apei. Prezentul și dezvoltarea viitoare a firmei noastre sunt de neconceput fără închegarea unor relații de colaborare cu clienții care să ducă la constituirea unor parteneriate cu aceștia și nu doar la simple relații între comercianți.

Pentru aceasta, țelul nostru este să realizăm pentru clienții noștri soluții complete de gospodărire a apei, utilizând cele mai noi tehnologii, pe care să le punem în practică, împreună.

Echipa noastră, împreună cu colaboratorii noștri este nerabdatoare să lucreze pentru rezolvarea problemelor clienților noștri, oferind cunoștințele noastre în mod onest și căutând întotdeauna cea mai bună soluție.

  • Expertiză profesională
  • Peste 15 ani de activitate
  • Know-how și Inovație
  • Abordare personalizată a fiecărui proiect în funcție de criteriile specifice