Gama Redline
VANE AUTOMATE DE CONTROL DE INUNDARE
VANE AUTOMATE DE CONTROL DE INUNDARE Sesizeaza cererea de apa din amonte, din reteaua de sprinklere, deschizandu-se si dand un semnal electric pentru pornirea pompelor. Poate fi controlata electronic, hidraulic, pneumatic sau manual. DN 80-200; PN 16/25
HIDRANTI DE INCEDIU
HIDRANTI DE INCEDIU Subterani, supraterani, complet echipati, vopsea epoxi, fonta ductila, DN 65, DN 80, DN 100, PN 16
REZERVOARE DE INCENDIU
REZERVOARE DE INCENDIU -Rezervoare supraterane din panouri de otel galvanizate la cald, cu dimensiunile 2,5m * 1,25m pentru acumularea apei potabile si/ sau pentru rezerva de incendiu. Au o gama infinita de dimensiuni si capacitati de acumulare si diametre intre 3,1 si 31 metri, cu inaltimea pana la atingerea capacitatii solicitate (intre 9 si 4400 mc). Sunt construite prin formarea de virole din panouri imbinate cu bolturi si suporti de fixare prefabricati ce urmeaza a fi montate la locul constructiei.
-Rezervoarele Versatank sunt montate din panouri ambutisate din otel galvanizat cu latimea de 1m si inaltimea variabila intre 2 si 3m. Astfel, se pot configura rezervoare de incendiu rectangulare care se pot instala in interiorul sau exteriorul cladirilor, ocolind sau ingloband cu usurinta, elemente de zidarie sau stalpi de sustinere. Capacitati intre 10 si 600 mc.
Pagina 1 [ 2 ]


© PROEXTOP S.R.L. 2020 Consultanta & Servicii IT de calitate