Gama Aqualine
ROBINET DE RETINERE CU BILA
ROBINET DE RETINERE CU BILA Corp fonta, cu bila din fonta acoperita cu cauciuc, flanse DN 40-300 sau filet interior 1"-2 1/2".
CLAPETI ANTIPOLUARE
CLAPETI ANTIPOLUARE Se folosesc pentru eliminarea riscului poluarii conductelor de apa potabila, datorita infitrarii diversilor poluanti in retelele de apa si a contactului intre apa poatabila si cea nepotabila. Previn curgerea in sens invers in instalatii, retele de distributie apa potabila, casa pompelor.
Fonta ductila, cu flanse, filet, DN 65-250; PN 16.
Din alama, cu filet, DN 20-50.
REZERVOARE DE APA POTABILA
REZERVOARE DE APA POTABILA Rezervoarele sunt confectionate din placi din otel, dimensionate conform conditiilor de lucru specifice fiecarui produs. Placile sunt imbinate cu suruburi la locatia data de beneficiar. In gama exista 3 variante de acoperire anticoroziva a componentelor dupa cum urmeaza:
1. Placi din otel galvanizate la cald; capacitati maxime de stocare 4400 mc
- etansarea este asigurata prin aplicarea unui mastic special la imbinarisau printr-o membrana de cauciuc armat care imbraca la interior rezervorul.
2. Placi din otel protejate printr-un proces de acoperire cu sticla topita; capacitati maxime de stocare 15000 mc
- etansarea este asigurata numai prin aplicarea unui mastic special la imbinari 3. Placi din otel protejate cu rasini epoxidice; capacitati maxime de stocare 45000 mc.
Pagina 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ]


© PROEXTOP S.R.L. 2020 Consultanta & Servicii IT de calitate